1/12/13

Νήματα online για τον κρύο χειμώνα!

To κατάστημα http://elena.yarnshopping.com παρέχει γρήγορη εξυπηρέτηση φέρνοντας τα νήματα στην πόρτα σας! Σε 3 εργάσιμες μετά την παραγγελία σας, η Speedex χτυπά το κουδούνι σας (σε όποια μεριά της Ελλάδας και αν βρίσκεστε) κρατώντας το δέμα σας.

Έχουμε σταθερούς πελάτες και φίλες που μας εμπιστεύονται για την αξιοπιστία στις συναλλαγές μας. Τα χρώματα είναι ακριβώς όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας. Θα παραλάβετε ακριβώς αυτό που βλέπετε με την ποιότητα και την ποσότητα που βλέπετε. Επίσης, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για το προϊόν, όπως πάχος νήματος, βελόνα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, πόσο βάρος έχει η κούκλα, πόσο μήκος νήματος έχει μια κούκλα όλα αυτά θα τα βρείτε δίπλα στη φωτογραφία του νήματος.

Τα νήματα πωλούνται σε συσκευασίες των 400γρ ή 300γρ. Ένα πακέτο περιέχει 4 κούκλες των 100γρ. ή 8 κούκλες των 50 γρ ή 6 κούκλες των 50γρ.
Δεν μπορείτε να παραγγείλετε μικρότερη ποσότητα ή να αλλάξετε το περιεχόμενο, δηλαδή να παραγγείλετε ένα πακέτο 400γρ. με διαφορετικά χρώματα ή ποιότητα νήματος.
Παραγγέλνετε το προϊόν όπως το βλέπετε.
Γεμίζοντας το καλάθι μπορείτε να υπολογίζετε ταυτόχρονα το κόστος των μεταφορικών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger